Meğer sıcakmış

20 Ağustos 2009 Perşembe

Üzerinize afiyet az önce yemeksepetinden bir pizza söyledim Pizza Hut'dan. Vaktinde gelen pizzanın kutusunu açıp daldıracaktım ki elimi üstünde ilginç birşey dikkatimi çekti. Paketin üstünde ufak bir çıkartma var (biraz da janjanlı birşey) üzerinde de "HOT" yani ingilizce sıcak yazıyor. Kutunun üstünü bir de okudum ki eğer pizza sıcaksa o mübarek "HOT" yazısı ortaya çıkarmış, pizza soğudukça ufak ufak silinirmiş. Kısacası sıcak olduğunu anlayalım diye. Gel gör ki ben yıllar yıllı dokunmak, bakmak, dinlemek suretiyle birşeyin sıcak olup olmadığını zaten anlayabiliyordum, Pizza Hut'ın kulağına "bunlar sıcağı soğuğu ayırt edemez" gibi bir duyum mu geldi de böyle birşeye ihtiyaç duydular bilemedim. Herhalde "oğlum süper bir buluş yaptım ısındıkça böyle yazı çıkan birşey icat ettim bari boşa gitmesin pizza kutularına yapıştıralım" tarzı bir mantıkla düşünmüşler. Eksik olmasınlar.

2 yorum:

fuly dedi ki...

dokunup görüp bilip hissetse bile benim gibi lüp diye yiyip ağzını burnunu yakanlar için o işaret sn para human. elle anlamadın bari işarete bak da anla diyorlar :)

Parahuman dedi ki...

herkesi kendiniz gibi bilmenizi iyi niyetinize veriyorum gelin görün ki bu sakarlık derecesindeki bir insan o kutuyu komple de yutar kazara

Blog Widget by LinkWithin