Yalan dolanmış Depacco dedikleri

23 Ağustos 2009 Pazar

Az önce bir arkadaşın tavsiyesi ile internetten para kazandırdığını iddia eden bir siteye üye oldum. Depacco.com adresli bu sitenin olayı ise şu. Günde sitesinde birkaç adet site yayınlanıyor birkaç tane de mail adresinize yolluyorlar siz de bu sitelere tıklayıp o sayfada 30 saniye geçirince size 5 ya da 10 € gibi bir miktar para kazandırdığını söylüyor. Sitede de hesabınız kısmında bu para artıyor. Sitenin kuralı ise şu, hesabınızda 5000 € birikmeden paranızı çekemezsiniz.

İlk bakışta mantıklı gelebilir, size bir takım reklamlar çıkıyor, siz de reklamcı sayesinde tıkladıkça hem siz hem reklamcı kazanıyor gibi görünüyor. Ama işte internette birçok şey göründüğü gibi değildir kuralına bu site de uyuyor. Depacco.com denen sitenin olayı da internette ufak bir araştırma ile ortaya çıktı.

Bu site internetten okuduğum kadarıyla henüz kimseye ödeme yapmamış. 5000€ biriktirip parasını almak isteyenlere minimum miktarda biriktirmediklerine dair bir uyarı çıkarıyor ve parasını ödemiyor. Zaten sözleşmesinde de ödeme için belirli bir tarih vermemesiyle belli ediyor site kendisini. Hatta ödeme yaptıklarını iddia ettikleri online para işlemleri yapan sitelerin bu olaydan haberi bile yok. Belki tutar mantığıyla denemek isteyenlere tek tavsiyem hiç bu siteyle zamanınızı kaybetmeyin ve bu dolandırıcılara da para kazandırmayın.

0 yorum:

Blog Widget by LinkWithin