All-Star'ın starsızlığı

10 Şubat 2010 Çarşamba


Bilindiği üzere NBA'in en çok beklenen 2 olayı vardır sene içerisinde. Birincisi final serisi maçları olur ki heyecandan tadından yenmez. Diğeri ise tabi ki All-Star haftasonudur. Yine bir All-Star haftasonunun arifesine gelmiş bulunuyoruz ancak bu sefer aldı beni bir düşünce. All-Star maçlarının olmazsa olmazı diyebileceğim iki adam yoktu çünkü.

Bu All-Star olayını da düşündüm de ne yapsan olmayan bir durum. Yaşlı eğlenceli matrak oyuncuları çağırsan en başarılı sezonunu geçiren oyuncular "bizim ne günahımız vardı" diyerek ayaklanır. Gidip sezonun en iyi oynayan adamlarını alınca da bikaç sene önce olduğu gibi NBA'in en iyi savunmacısı olduğu için All-Star maçına alınan Artest gibi adamlar hakir görülür All-Star maçında.

Buradan NBA'e sesleniyorum. Gelin bu All-Star olayını tam bir eğlence ve şov işine dönüştürün. Hırs yapıp oynayacak yıldızları zaten final serilerinde izliyoruz yeterince. All-Star maçlarının en keyifli en sıradışı hareketlerini yapan Shaq ve Kidd gibi iki adamı bu kadroya almayıp sonra da gelip "Mister Parahuman acaba neden izlemiyorsunuz All-Star maçını" diye sormayın.

Bu arada şimdiden söyleyeyim smaç ve üçlük yarışması çok heyecanlı geçecek bence. Sırf boy fakiri diye acıyıp Nate Robinson'a fazla puan vermezlerse ve Paul Pierce da üçlük yarışmasında soğukkanlılığını kaybetmeyip sezondaki gibi lök lök atarsa izlerken daha bir keyifleneceğim izlerken.

2 yorum:

littleiv dedi ki...

shaq'sız allstar allstar değildir diyerek destekliyorum seni. yok kamanmış harfordmuş kidd varken ne işi var bu uzunların.

nate robinson ise gitsin ya. uzaklara gitsin. igodala ve fernandez'in hakkın yediği için uyuyabiliyor mu acaba geceleri

Parahuman dedi ki...

çok doğru söyledin sayın littleiv... igadala neler neler yaptıydı o smaç yarışmasında, gittiler nate robinsona yüksek puan verdiler onun yerine...

ayrıca shaq nba in en çok sayı atan kidd de en çok asist yapanlar sıralamasında bu kadar tepelere tırmanırken nasıl almazlar anlamıyorum... koyu bi boston taraftarı olmama rağmen rondo yerine (her ne kadar mükemmel oynuyorsa da) kidd olsaydı orda keşke dedim kendi kendime...

Blog Widget by LinkWithin