Talihim beygirlerde mi yoksa

9 Eylül 2009 Çarşamba

Türk genlerim saolsun bir yerde kolay para kazanma ihtimali görmeyeyim. Hemen biterim orda incelerim araştırırım. Gün geçmiyor ki böyle bir fırsat geçmesin elime. Bugün de ömrü hayatımda ilk defa altılı ganyan oynadım. Msn'de bir konuşma sonrası gaza gelmişken bir de baktım ki internetin bana sağladığı tüm imkanlar ile internet üzerinden kupon dolduruyorum. O esnada da anladım bu altılı ganyanın neden bu kadar pis bir oyun olduğunu. Kuponu doldurmalara doyamıyor insan. Şu atın babası güzelmiş, şu atın jokeyi zayıfmış, berikinin kulaklığı varmış derken yazdıkça yazıyor insan yazdıkça da şişiyor kupon. Gelin görün ki internetteki imkanlarım kısıtlı olduğu için bilyoner adlı sitede kalan bakiyeme uygun bir kupon yaptım gönderdim meçhule. Sonrasında da bir kahve klasiği olan heyecanla yarışı izleme kısmı olmazsa olmaz diye düşünürken internetin imkanları yine koştu geldi yardımıma. TJK internetten yayın yapar olmuş canlı canlı. Ben de durur muyum durmam tabi açtım izledim. Ancak nasıl talihsiz bir insansam ilk 3 yarışta yazdığım 2şer atın hiçbiri ilk beşe bile giremedi. Ki bir de güvenip bankodur bunlar diye okuduydum internetten de yazdıydım. Talihsizlik silsilesi burda da son bulmadı. Sonraki 2 yarışta da yazdığım atlar arayı açıp tek başına giderken arkalardan biri şahlanıp da gelip son 10 metrede burun farkıyla geçtiler benim gönül verip kuponuma yazdığım atları. Her ne kadar izlemesi keyifle olsa da bari gideyim de sıfır bildiğimi tescilleyim acıyıp teselli ödülü verirler belki derken son yarışta yazdığım 3 at da ilk üçe girince böyle bir ihtimal de kalmadı. Ama ben azimli insanımdır atları araştırırım okurum çalışırım yaz bitene kadar da bir tane kupon tuttururum diye umuyorum. Tüyo verin bana sevgili okurlar.

5 yorum:

fuly dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fuly dedi ki...

öncelikle yaz bitti o yüzden kupon tutturma ihtimalin yok ve bir türk filmi klasiği olarak ayıp değil mi çoluğun çocuğun rızkını beygirlere yediriyon?

Parahuman dedi ki...

he yok kendi rızkımı yedirdim ben sadece...

Emrah Korhan dedi ki...

aman sakın asla hiçbir zaman başlama cidden

at yarışı para kazanmak için oynanan bir şans oyunu değil (öyle görünüyor ama alakası yok) insanlar heyecan yaşamak adına at yarışı oynuyor.

elbette tutturabilirsin ama bu süreçte tüm mal varlığını harcama yok ben az oynarım naraları atıyorsan bunun koca bir yalan olduğunu kendi kendine öğreneceksin..

az ve öz at yarışı oynayacağına o paralarla hisse senedi al geleceğine yatırım yap..

iyi günler.

Parahuman dedi ki...

hmmm okuyunca mantıklı geliyor ama şimdilik sayısal loto gibi 2-3 liralık kuponlar oynuyorum sadece... haftada birkaç kere o da amaç heyecan olsun diye...

bir vakitler iddaa da ilk çıktığında ona da sardıydım baya ondan da kurtulabildim bu da sorun olmaz diye umuyorum :)

yorum için teşekkürler

Blog Widget by LinkWithin