Şöyle böyle #16

21 Ocak 2010 Perşembe

Sevgili okur bu final haftası denen şey peydah olduğundan beridir blogu ikinci plana atmış durumdayım ancak siz de bana hakvermişsinizdir. Ha aranızdan biri çıkıp "ben sana bütün dersleri anlatırım projeleri de yaparım" diyorsa o zaman tamam.

  • Final haftası dedim de aklıma geldi. Sınavdan çıktıktan sonra sınav konuşan insanları odunla dövesim gelir. Sınavdan çıkmış da doyamamış gibi bir de uzata uzata anlatır bunu böyle çözdüm şunu böyle çözdüm diye. Her sınıfın %40'ı falan böyle adamlardan oluşur ve kalan %60'ı da esir eder adeta.
  • Eğer ki televizyonda 10 üzerinden 7 puan verebileceğim birşey varken kanal değiştirip 8 9 10 puanlı birşey ararsam kesinlikle bulamam ayrıca ilk kanala dönünce 7 puanlık programın da reklama girdiğini görüp 5 puanlık birşey izlemeye başlarım. Elindekiyle yetinmek gerektiğini böyle öğrendim ben işte.
  • Son zamanlarda House MD diye bir dizi izliyorum. Düşündüm de tıp okuyor olsam bu final döneminde dizi izleyerek ders çalışmış olacaktım. Benim bölümümle ilgili bir dizi yapılmaz hiç zaten hep böyle doktorlu falan diziler yapılır.
  • Bu dizide huysuz, sinirli bir doktorun hastanede yaşadıkları falan anlatılıyor bu arada. Şimdi düşündüm de "bu dizi beni tıp sisteminden soğuttu tedavi olamadım" diyerek bir tazminat davası falan açsam kazanabilir miyim acaba. Evet aklım hemen böyle şeylere çalışır.
  • İnsanın kafası buna çalışır dedim de aklıma geldi. Bir vakitlerde gökten beyaz beyaz soğuk yumuşak birşey yağmış. O zamanki insanların aklına gelen ilk şey ne olmuş? O beyaz şeyleri sıkıştırıp yuvarlak hale getirip birbirine atıp kartopu savaşı yapmak. İnsanoğlunun kafası bunlara çalışıyor işte anca.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sınav sonrası geyik yapan zihniyete dalasım gelir, ağzına ağzına takunyayla vurasım falan gelir..öle sevmem..

Blog Widget by LinkWithin